Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 21
  1. #1
    Senior Member Bitter Suites's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    2,076
    Rep Power
    111

    Default WOW Broken Google

    Anyone else having issues with Google?
    Mine keeps saying the site had malware or it is forbidden.
    Hubby is having the same issue on his home and work computer....grrr *shakes fist at google*

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    243
    Rep Power
    35

    Default

    its working fine for me

  3. #3
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    St. Thomas
    Posts
    1,926
    Rep Power
    107

    Default

    hmm, strange! it's working ok for me.
    ds - nov. '03 & dd - mar. '06











  4. #4
    Banned
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Beautiful Collingwood
    Posts
    15,422
    Rep Power
    0

    Default

    Just checked - works ok for me!

  5. #5
    Senior Member Bitter Suites's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    2,076
    Rep Power
    111

    Default

    thats weird. Maybe it was just a hiccup.
    I take back my fist shake

  6. #6
    Expert Forum User
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    20 yards EOA
    Posts
    9,249
    Rep Power
    398

    Default

    nope, mine's doing the same thing. If I google anything it tells me under every link that "this site may harm your computer, even sites I know are safe (google London Moms). Weird, I can get the address if I type it in, but it won't let me link through google.ca

  7. #7
    Senior Member Bitter Suites's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    2,076
    Rep Power
    111

    Default

    Quote Originally Posted by SweetyPi View Post
    nope, mine's doing the same thing. If I google anything it tells me under every link that "this site may harm your computer, even sites I know are safe (google London Moms). Weird, I can get the address if I type it in, but it won't let me link through google.ca
    Ooo okay so its not just us!
    wonder what is going on???
    I was trying to go got Amazon.ca Im pretty sure that is safe =S

    *I take back taking back shaking my fist*

  8. #8
    Expert Forum User
    WateryTart's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    In awesomeville.
    Posts
    9,334
    Rep Power
    1065

    Default

    Mine is doing it too.

  9. #9
    Expert Forum User Jessica's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    4,527
    Rep Power
    208

    Default

    mine too

  10. #10
    Zoo
    Zoo is offline
    Expert Forum User The Ultimate London Mom!

    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    19,919
    Rep Power
    840

    Default

    That's weird, I was going to suggest a virus.


  11. #11
    Zoo
    Zoo is offline
    Expert Forum User The Ultimate London Mom!

    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    19,919
    Rep Power
    840

    Default

    try this?

    I had the same problem, and finally figured out how to fix it. What has happened is you've picked up a bad cookie somewhere, which is how the redirect from Google is done. Sorry, but I don't know exactly which cookie it is.

    To fix the problem, you either have to delete all your cookies, or set your privacy settings so that no cookies are accepted. To do this, click "Tools" on the Internet Explorer menu bar, then click "Internet Options", then click "Delete Cookies." Or, if you don't want to delete your cookies, click the "Privacy" tab instead, and then change the settings to "Block All Cookies." Hope this helps.


  12. #12
    Senior Member Bitter Suites's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    2,076
    Rep Power
    111

    Default

    Quote Originally Posted by Zoo View Post
    try this?
    Thanks!

    I use fire fox...
    but I have tried basic trouble shooting..and more advanced.
    Thing is its happening on 4 machines in our house. LMAO we are geeks
    And its happening in Opera on our wii

    I think that maybe google is throwing a hissy fit!

  13. #13
    Senior Member Bitter Suites's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    2,076
    Rep Power
    111

    Default

    It looks like its back up now....

  14. #14
    Zoo
    Zoo is offline
    Expert Forum User The Ultimate London Mom!

    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    19,919
    Rep Power
    840

    Default

    interesting info here but I would crap if I had to try to it on my computer...

    http://forum.avast.com/index.php?topic=39749.0


  15. #15
    Expert Forum User
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    P-Town
    Posts
    2,683
    Rep Power
    139

    Default

    OK good Dh was getting pissy that he couldn't look anything up






Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. What is a google bot?
    By Dianne in forum Chit Chat
    Replies: 7
    Last Post: 01-10-2009, 07:16 PM
  2. 'ads by google'
    By punchanella in forum Suggestion Box
    Replies: 1
    Last Post: 11-26-2008, 10:17 PM
  3. Broken into
    By Wendy in forum Chit Chat
    Replies: 19
    Last Post: 07-26-2008, 12:17 PM
  4. hey every one im new just found it on google:)
    By babygal in forum Chit Chat
    Replies: 4
    Last Post: 02-28-2008, 01:48 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •